CD Spelare med Car Play & Android Auto enhet

XAV-AX200
Nu med DVD / CD spelare också!

Kör smartare med Apple CarPlay2
Använd alla viktiga iPhone-funktioner på resan med Apple CarPlay. Anslut telefonen med en kabel så ser du ett bekant gränssnitt tydligt på skärmen. Tryck på ikonerna för att svara på samtal, lyssna på röstmeddelanden eller ta fram kartor. Och du kan självfallet lyssna på dina favoritlåtar med iTunes, Apple Music eller installerade appar. Med Apple CarPlay kan du till och med prata med Siri och kontrollera allt med röstkommandon. Du kan diktera sms, styra musikuppspelningen eller få köranvisningar utan att ta ögonen från vägen.

Med Android Auto™ får du all hjälp du behöver3
Med Android Auto blir resorna enklare och säkrare. Anslut din Android-telefon med kabel och få trafikinformation, filguidning och navigeringshjälp i realtid av Google Maps. Du kan till och med skicka sms, svara på samtal och lyssna på röstmeddelanden via det enkla gränssnittet. Android Auto har också klassens bästa röstigenkänningsteknik, så att du kan kontrollera allt med röstkommandon. Få köranvisningar, skicka meddelanden, ring samtal och kontrollera musiken medan händerna vilar tryggt på ratten.

Spela upp video var som helst
När bilen står still kan du titta på film och tv-serier med den inbyggda dvd-spelaren.

4 x 55 W förstärkning för ett skarpt och kraftfullt ljud
Med Dynamic Reality Amp 2 får du 4 x 55 W effekt. Sedan kan du välja precis vilken volym du vill. Förstärkaren har 47 % lägre intern resistans än traditionella enheter. Det ger ökad uteffekt och rent, naturligt ljud vid alla volymer.

Med en 10-bands equalizer kan du anpassa ljudet
Hör musiken på ditt sätt med den inbyggda grafiska equalizern. Justera och förbättra tio olika frekvenser och få obegränsade alternativ för ljudjustering.

Kan användas med tre backkameror
Har du backkamera? Visa bilder från den på skärmen tillsammans med justerbara riktlinjer som hjälper dig att backa in säkert. Nu ser du de tre anslutna kamerorna som du kan välja på skärmen.

 

  • Specifikationer

  • Anslut en smartphone med Bluetooth®
    Röststyrning med Apple Car Play och Android Auto™
  • Få kraftfullt ljud med fyra 55 W Dynamic Reality Amp 2
  • Skapa virtuella högtalare på instrumentbrädan med Dynamic Stage Organiser
  • Ergonomiskt vridreglage för problemfri hantering

 

Fullständiga specifikationer och funktioner! Klicka här!

 

 

 

 

 

 

 

 

CD Spelare med Car Play & Android Auto enhet

CD Spelare med Car Play & Android Auto enhet
Artnr: XAV-AX200
I lager

Tillbaka

right